OVER MIJ

Even voorstellen, ik ben Céline Lustig,  moeder van 3 kinderen , Française en al 20 jaar woonachtig in Breda. Mijn vrienden beschrijven mij als een ondernemend, gedreven, intelligent, puur en liefdevol persoon. Ik ben eigenlijk een mix van een zuidelijk temperament (door alles met veel passie aan te pakken) met een noordelijk karakter. Zo verliet ik mijn vaderland op mijn 19e voor Duitsland en verhuisde daarna naar Nederland. Ik ben integer en professioneel met een gezonde twist van humor. 

Van International Marketing Manager naar Corporate Happiness Coach.

Na jaren full-time functioneren als  werkende moeder met een veeleisende management functie in grote internationale bedrijven, met jaren vol stress, onrust, lichamelijke klachten en ontevredenheid, nam ik een radicale beslissing. Ik nam ontslag en besloot om een time-out voor mezelf te nemen. 

Zo ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik talloze inspirerende cursussen gevolgd vooraal gericht op persoonlijke ontwikkeling:Yoga docent training, Mindfulness, Action for happiness course, UPW van Tony Robbins (met de beroemde fire walk). 

Al deze ervaringen hebben mij dichterbij bij mezelf gebracht en zo kwamen de thema's Geluk, Welzijn en Vitaliteit als belangrijkste thema's in mijn leven en besloot ik hier zakelijk ermee aan de slag te gaan. Na mijn opleiding als Corporate Happiness Coach van Happitude & Berkeley Institute of Well-being ben ik voor mezelf begonnen als Werkgeluk & Welzijn corporate coach.

Ik ben in mijn carrière vaak tegen frustraties aangelopen.  Leidinggevenden en/of collega’s die door hun houding, communicatiestijl en assertiviteit een negatieve impact op de werksfeer en algehele teammotivatie hebben is veel voorkomend verschijnsel. Bedrijfsstrategiëen die voornamelijk gericht zijn op output zonder rekening te houden met specifieke talenten en ambities van de medewerkers, zonder aandacht te geven aan optimale werkomstandigheden voor meer creativiteit, efficiëntie en samenwerking. Ik heb zelf ervaren dat slechte werkomstandigheden met veel stress, roddelcultuur en weinig aandacht voor medewerkersontwikkeling direct impact hebben op de bedrijfsprestatie en een hoog ziekteverzuim kunnen veroorzaken.

Ik heb afscheid genomen van de soms “toxische” corporate wereld met de toewijding om verandering in te brengen. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de wetenschap achter werkgeluk. Ik heb de manieren waarop succesvolle bedrijven welzijn toepassen onderzocht op werkplekken. Ik kwam er achter dat er een direct verband is tussen werknemersgeluk, productiviteit, creativiteit en innovatie. 

 

Mijn motto: "Leef je mooiste leven zonder compromis"

                                           Als Corporate Happiness Coach help ik bedrijven om Welzijn en Werkgeluk 

                                            strategisch te integreren in hun bedrijfsvoering en als USP te gebruiken.   

TRAININGS & CERTIFICATIONS

  •  Chief Happiness officer Academy - Woohoo Inc- 2021
  • Certified Happiness Coach -   Happiitude & Berkeley Institute of Well-being- 2020
  • Unleash your power within  - Tony Robbins, London - 2017
  • Action for Happiness Course Facilitator-  Action for happiness - 2016
  • 200h Yoga Alliance Teacher Training - Yogasite - 2015
  • Leadership trust in management facilitator -Leadership Trust UK- 2013 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn