In het kader van de Dutch Happiness Week, organiseer ik op Donderdag 18 maart om 13.30 de online lezing: 

MEER WERKPLEZIER, MINDER WERKSTRESS.


Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Een kwart van het langdurend psychisch verzuim(> 6 weken) komt door stress. Het langdurig thuiswerken leidt voor veel mensen tot een verstoorde balans tussen werk en privé en geeft minder werkplezier. Wie werkstress succesvol aanpakt, zorgt voor meer werkplezier, meer betrokkenheid, bevlogenheid en creativiteit. 


Tijdens deze lezing ontdek je:

  • hoe je overmatige stress kunt herkennen
  • krijg je handvatten voor meer lichamelijke en mentale ontspanning en
  •  leer je hoe je je werkplezier kan boosten.


Wil je graag erbij zijn ? Schrijf je nu in voor een gratis deelname:

Ik meld mij gratis aanWat is de DUTCH HAPPINESS WEEK ?

Fontys en Parktheater Eindhoven organiseren van 13 tot en met 21 maart de Dutch Happiness Week, een themaweek met lezingen, voorstellingen, online colleges en andere activiteiten in het teken van geluk. In verband met de coronamaatregelen wordt ingestoken op een beperkte online programmering met waar mogelijk een aantal offline events. Dit jaar sluit voor het eerst Breda University of Applied Sciences aan bij de organisatie van het event. Breda wordt daarmee, na Eindhoven en Tilburg de derde stad die deelneemt aan de DHW.

 “Geluk en bijdragen aan het verhogen van welzijn zijn juist in deze periode erg belangrijke thema’s”, zegt de organisatie van de DHW. Zij willen de inwoners van Eindhoven, Tilburg en Breda en alle andere geïnteresseerden juist ook nu blijven inspireren.


Thema's

Belangrijke thema’s tijdens de DHW zijn zoals ieder jaar duurzaamheid, inclusiviteit, welzijn en werkgeluk. Dit zijn cruciale thema's die de Verenigde Naties met de Sustainable Development Goals 2030 internationaal onder de aandacht brengen. In 2021 verbinden we vanuit de DHW geluk ook met het welzijn van mensen elders op de wereld en in de toekomst. Voor Breda University of Applied Sciences is dit een belangrijke reden om aan te haken bij dit initiatief. Ger Pepels van Breda University of Applied Science: “We kennen de DHW vanuit de contacten die we met het Parktheater en Fontys hebben en het lijkt ons fantastisch om de bijdrage van Breda zichtbaar te maken. Vele organisaties in Breda hebben al aangegeven mee te willen denken over wat hun bijdrage kan zijn."

De DHW vindt plaats van 13 tot en met 21 maart. Het programma  is te vinden op de website: www.dutchhappinessweek.nl


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn